HTML

Kerékpározás Győrben

A blog a győri kerékpárutak állapotáról, megoldásairól, hibáiról szól, javaslatok bringázóknak és az illetékeseknek. Beszámolók, képek, rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

Szauter Ferenc út - Szent Imre út körforgalom és tovább a Nagy Imre utcáig

2011.05.24. 16:50 Öreg1965

Szép napot!

Verőfényes 28°C-unk van, igazi tarkóégető...

Megpróbáltam körbemenni a körforgalomban, de az én gépem csak egy orosz Fecske (van még, aki ismeri? ;-) ), nem egy downhill gép, mert ide az kell! Minden egyes út találkozásánál 10 cm-es ugrató! Csókoltatom azt, aki ezt megcsinálta, kerekezzen rajza napi 8 órát egy hónapon át. Ez lenne a minimum, amit megérdemel...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csak 2 jellemző kép, sajna, a szintkülönbség itt nem annyira látszik, de az igen, hogy rámpa sehol.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A Szauter Ferenc úton tovább haladva a kétirányú kerékpárút még egy sárga csíkkal sincs elválasztva a járdától, 5-10 cm-es felgyűrődések és repedések tarkítják az aszfaltot.

 A Nagy Imre úti körforgalomnál megint 2 ugrató fogad, igaz, itt ki is tették a táblát, hogy kerékpárút vége. Hogy a túloldalon folytatódik? Hogy fel is van festve a zebra mellett? Kit zavar, túl unalmas lenne a sok következetes jelzés...

 

 

 

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://bringautak.blog.hu/api/trackback/id/tr792929203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása