HTML

Kerékpározás Győrben

A blog a győri kerékpárutak állapotáról, megoldásairól, hibáiról szól, javaslatok bringázóknak és az illetékeseknek. Beszámolók, képek, rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

Győrújbaráti bekötőút-Pápai út kontra 83-as bevezető

2011.05.23. 09:13 Öreg1965

No, itt az első gyöngyszem.

Győrújbarátról rendszeresen jövök Győrbe, a fenti kereszteződést 2 éve építették újjá, komoly pénzből, EU-s támogatás, ecetera. Megoldották?! a kerékpárosok közlekedését is, a képen látható módon:

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Győrújbarátról Győr fele a kerékpárútra kis ívben a nyilaknak megfelelően kellene kanyarodni. Ráadásul SEHOL! nem helyezték a kerékpárutat egy szintbe az úttesttel, és 4! lámpát kell keresztezni! Minden piros nyíl elejénél és végénél 5 cm-es ugrató van. Összesen ezen az irányon 15db! Agyrém. Az áthaladási idő több, mint 5 perc. Én még embert nem láttam bringával, aki a kerékpárúton ment volna... Vajon miért? Kiváncsi volnék, ezt ki tervezte és ki hagyta jóvá? Az illető hány éve ült utoljára kerékpáron? Az Audik kerekei persze, nem veszik észre a 5 cm-es szintkülönbségeket...

Visszafele is ez az út persze, akkor csak 13 ugrató van, ha pedig valaki Győr felől Ménfőcsanak fele megy (erre vannak a bevásárló központok is, így naponta több százan bringáznak itt), 4 ugrató a büntetés. Igaz, ez már kimondottan jónak számít a 83-as bicajútjához képest, de arról majd a következő bejegyzésben.

Szólj hozzá!

Címkék: kerékpárút kereszteződés ugrató győrújbarát főút 83 as

A bejegyzés trackback címe:

https://bringautak.blog.hu/api/trackback/id/tr602925387

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása