HTML

Kerékpározás Győrben

A blog a győri kerékpárutak állapotáról, megoldásairól, hibáiról szól, javaslatok bringázóknak és az illetékeseknek. Beszámolók, képek, rendszeresen.

Friss topikok

Linkblog

Egyirányúsítás Révfaluban

2012.02.13. 11:40 Öreg1965

Sziasztok!

 

Megint úgy tettek ki táblát az Ady Endre utca elejét, hogy azt a bringás a bringaútról befordulva abszolút nem látja. Gratulálok a kihelyezőnek!

 

A bringás feje felett 1 m-re levő táblát senki sem látja, az út mellett levő meg el van forgatva. Ha valaki meg jobbra fordulva nekihajt a szembejövő autónak, az senkinek sem lesz jó. A hibát jeleztem a Közútkezelőnek is, kíváncsi leszek, lépnek-e valamit.

1 komment

Címkék: nem utca ady tábla endre látható

A bejegyzés trackback címe:

https://bringautak.blog.hu/api/trackback/id/tr764100923

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

rickyramirez 2012.04.26. 12:41:35

Szintén egy "Behajtani tilos" táblával kapcsolatos helyzetet szeretnék leírni, amelyet esetleg egy posztban be lehetne mutatni. A Zöld u. - Fehérvári út kereszteződésétől ha a ÉPFU (vagy ha így jobban tetszik: a József Attila lakótelep) felé haladunk, akkor azon az oldalon közvetlenül a kereszteződés után, az ÉPFU előtt van egy keresztező út. Itt a kerékpárút elejére kitett "Behajtani tilos!" tábla nagyon hosszú ideje meg van fordítva (amely tehát azt lett volna hivatott jelezni, hogy az ÉPFU előtti keresztező útról arra a kerékpárútra behajtani tilos, hiszen az egyirányú a József Attila lakótelep irányába), vagyis így azt jelzi, hogy a Zöld utcán haladó járműveknek behajtani tilos a József Attila lakótelep felé. Ezzel persze egyetlen arra közlekedő jármű vezetője sem foglalkozik, de ha szigorúan vesszük, akkor minden jármű, amelyik ide behajt, a tilosba megy, hiszen nem bírálhatja felül a tábla jelzését. Ezzel sem törődik senki évek óta ezzel a nyomorúságos városban. Hasonló a helyzet, mint amikor a régi Fehérvári és az Erfurti út közötti szakaszt megépítették és átadták, és kb. három hónapig kint felejtették a hivatalos megnyitás után az oda kitett "Behajtani tilos!" táblát a Fehérvári út felőli részen, amely azért került kihelyezésre annak idején, hogy jelezze, hogy a már fizikailag elkészült, de még a forgalom számára át nem adott útra a Fehérvári út felől nem szabad behajtani. Ide is behajtott mindenki, mondanom sem kell, és ez még csak nem is egy ilyen - gondolom vicces kedvű emberek által - megfordított tábla volt, mint az előbb említett Zöld utcai.
süti beállítások módosítása